Puseur produk

Placemats Felt Premium Siapkeun 12Pcs Placemats anu tiasa diumbah sareng Coasters sareng Kantong Sendok kanggo tuangeun

Katerangan pondok:

Tinjauan Gancang Rincian Méja Hiasan & Asesoris Tipe: Tikar & Pad Mésér komérsial: Department Stores, E-commerce Toko Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: ZW Jumlah Modél: ZW05 Ngaran produk: Dirasakeun Placemats Warna: Gray atawa ngaropéa Logo: Nampa Ukuran Logo ngaropéa: 45 * 30cm atanapi Disesuaikeun Dianggo: Méja Dekorasi Packing: 6pc / polybag MOQ: 100 sét Kandel: 3/4 / 5mm atanapi ngaropéa Bahan: 100% Poliéster / Dirasakeun Sa ...

Rincian produk

Ihtisar
Rincian gancang
Méja Hiasan & Asesoris Tipe:
Tikar & Pad
Pembeli komérsial:
Department Stores, Toko E-commerce
Tempat Asal:
Hebei, Cina
Ngaran Brand:
ZW
Jumlah modél:
ZW05
Ngaran Produk:
warna:
Gray atanapi ngaropéa
Logo:
Nampa Logo ngaropéa
ukuran:
45 * 30cm atanapi ngaropéa
Pamakéan:
Hiasan méja
Bungkusan:
6 pc / polybag
MOQ:
100 susunan
Kandel:
3/4/5mm atanapi ngaropéa
Bahan:
100% poliéster / dirasakeun
Sampel:
Sadia
Spésifikasi
méja Hiasan & Asesoris Tipe
Tikar & Pad
Pembeli komérsial
Department Stores, Toko E-commerce
Tempat Asalna
Cina
Ngaran Brand
ZW
Nomer modél
ZW05
Ngaran Produk
Dirasakeun Placemats
Warna
Gray atanapi ngaropéa
Logo
Nampa Logo ngaropéa
Ukuran
45 * 30cm atanapi ngaropéa
Pamakéan
Hiasan méja
Bungkusan
6 pc / polybag
MOQ
100 susunan
Kandel
3/4/5mm atanapi ngaropéa
Bahan
100% poliéster / dirasakeun
Sampel
Sadia
Rincian Gambar
Kualitas luhur dirasakeun bahan, lemes, awét, absorbent.Poliéster karasa ngajadikeun placemats ieu karasaeun lemes batan placemats plastik normal.
Kalayan coaster karasa gaya ieu anjeun tiasa ngajagi méja anjeun tina sagala jinis noda anu teu pikaresepeun.Mats tempat karasa praktis tahan kokotor sareng ngajaga unggal méja sapertos énggal.
Méja Protection-set placemat ieu insulated sarta tahan panas nepi ka 120

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami